Germinal Beerschot haalt uit naar Breda

Steurbaut Kersten
| 12 reacties
Germinal Beerschot haalt uit naar Breda

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic en Diemerci Mbokani dienden Germinal Beerschot zondag zijn vijfde nederlaag van het seizoen toe. In het paars-witte kamp wees men met een beschuldigende vinger naar scheidsrechter Stéphane Breda.

Paul Kpaka stond zondagavond voor het eerst aan de aftrap bij Germinal Beerschot en was tevreden over zijn basisplaats. Over Breda klonk het anders. “Hij haalde het tempo uit de wedstrijd en liet bij Standard veel meer toe dan bij ons”, aldus Kpaka. “Krijgen zij een vrije trap, dan moeten wij op tien meter gaan staan. Als wij er een krijgen, mogen zij gaan staan waar ze willen.”
 
Vlak voor rust maakte Axel Witsel duidelijk handspel in het strafschopgebied. “Ik moet de fase nog bekijken, maar volgens mij is het strafschop. De scheidsrechter kan die fase misschien moeilijk beoordelen, de assistent-scheidsrechter moet het zeker zien. 1-1 of 2-1, het is een groot verschil.”
 
Irritatie
 
Ook Faris Haroun was niet te spreken over het leidende trio. “In de eerste helft werden enkele fases in ons nadeel beslist. Kleine dingetjes waardoor je geïrriteerd raakt. Pas bij een vijfde handspel krijgen ze een gele kaart. Maar we mogen niet alles op de scheidsrechter steken. Deze nederlaag is ook onze fout.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties