Achtste speeldag eindigt onbeslist

Rita De Meyer
| 1 reacties
Achtste speeldag eindigt onbeslist

De klassementbeheerders in de kantines hebben dit weekend niet veel werk: geen enkele ploeg verandert van plaats, enkel de punten dienen aangepast.

De ontmoeting tussen de twee leiders van het klassement, Standard Fémina de Liège – STVV, eindigde onbeslist (1-1). Normaal gezien is deze uitslag in het voordeel van de bezoeker die in dergelijke wedstrijd het thuisvoordeel van de tegenstrever kon neutraliseren.

Door dit gelijkspel dé kans voor KVK Tienen om terug het leiderschap op te eisen. Helaas moesten ook zij zich tevreden stellen met een gelijkspel bij de gevreesde Sinaai Girls (2-2). Door de onderlinge duels tussen de kopploegen kan Vlimmeren Sport de volgend week tussen de beste drie verschijnen, alles is mogelijk bij een achterstand van slechts drie punten.

 

De onderlinge standen in het klassement bevestigen de resultaten tussen de ploegen uit de rechterkolom. Hier doet nieuwkomer Jabbeke een goede zaak door te winnen van Zuid-West Vlaanderen (1-0).

 

Volgende week hét weekendorgasme in de heenronde: Tienen-Standard en STVV-Anderlecht. Meer voetbalgenot kan je je niet bedenken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties