Analyse Antwerpse eerste provinciale

Philippe Crols
| 0 reacties
Antwerpse eerste provinciale

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In eerste provinciale lijkt Zware Leeuw eindelijk op dreef te komen. Leider Oosterzonen inhalen zal echter nog niet voor meteen zijn.

Eerste provinciale

Zwarte Leeuw rukt op

Titelkandidaat Zwarte Leeuw heeft op speeldag twaalf opnieuw gewonnen. Dat gebeurde met 2-4 op het veld van Ternesse. Daardoor blijft de promovendus in degradatiegevaar. Zwarte Leeuw heeft nog altijd wel acht punten minder dan Oosterzonen, de autoritaire leider. Oosterzonen had thuis geen problemen met Vlimmeren (3-0).

De dichtste achtervolgers van Oosterzonen zijn Houtvenne en Nieuwmoer met zes punten minder dan de leider. Houtvenne speelde gelijk in Wijnegem, Nieuwmoer won wel, met 3-1 van Edegem.

Kontich verliest degradatieduel

Kontich blijft met een punt troosteloos op de laatste plaats staan. Het verloor op de twaalfde speeldag met 2-1 op bezoek bij ‘s Gravenwezel. Dat team deed een bijzonder goede zaak in de degradatiestrijd.

Voor Wuustwezel wordt de nood ondertussen ook redelijk groot. Het verloor in eigen huis met het kleinste verschil van Branddonk dat twaalfde is in de stand.

Verbroedering Arendonk heeft na de zege tegen Katelijne evenveel punten als Branddonk. VC Herentals won ook onderaan de klassering. Op bezoek bij De Kempen volstond een doelpunt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties