Clement: 'Pers is niet objectief in kritiek op ons'

Mathias Dumarey
Clement: 'Pers is niet objectief in kritiek op ons'
Foto: © SC

Club Brugge staat nu al enkele weken op kop in de Jupiler League, maar de pers doet maar schamper over die prestatie. Volgens Philippe Clement is de media helemaal niet objectief als ze over de prestaties van blauwzwart berichten.

"We staan aan de leiding en we hebben nog geen enkel punt cadeau gekregen. Ik vind dat sommige commentaren de jongste tijd heel ver gaan. Tijdens de samenvatting van onze bekerpartij tegen Beveren kon ik mijn ogen eigenlijk niet geloven. Er werd cynisch opgemerkt dat het duidelijke handspel van een Beveren-speler in het strafschopgebied terecht niet werd gefloten omdat we de jongste tijd al genoeg strafschoppen cadeau hadden gekregen", aldus Philippe Clement die die gang van zaken kotsbeu is in de krant Het Laatste Nieuws.

"Ik vraag me af waarmee we dan eigenlijk bezig zijn. Is dat objectiviteit? Op Club Brugge is er nu al jaren kritiek. Er is kritiek als we goed voetbal brengen maar wel verliezen, of als het voetbal op niets trekt maar we wel winnen. Club Brugge is dus wel nog de enige topploeg die nog op alle fronten actief is", besluit de Antwerpenaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties