120.000 euro voor vijf zeges

Tonnelier Caroline
| 1 reacties
120.000 euro voor vijf zeges

Real-voorzitter Calderón heeft er heel wat voor over om zijn team uit de crisis te halen. Zo'n 2,5 miljoen euro wil hij hiervoor op tafel leggen.

Real Madrid verkeert na nederlagen in de Champions League, de Copa del Rey en de competitie in crisis.  Voorlopig blijft coach Schuster aan het roer en voorzitter Calderón gooit andere middelen in de strijd om de situatie te keren.  Tijdens een etentje met spelers en bestuur beloofde hij een premie van zo'n 120 000 euro per speler voor vijf opeenvolgende zeges.    

De voorzitter verwacht zeges thuis tegen Recreativo en Sevilla en uit bij Getafe, traditioneel een moeilijke verplaatsing voor de Koninklijke.  Daarbovenop vraagt hij een zes op zes in de Champions Leauge, waar Real op bezoek moet bij BATE Borisov en thuis Zenit Sint-Petersburg ontvangt.  Ongetwijfeld volgen er voor de wedstrijd tegen Barcelona in Camp Nou, die dus geen deel uitmaakt van de vijf wedstrijden, eveneens motiverende premies.  Vanavond ontmoet Real Madrid op eigen veld Recreativo Huelva.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties