Anderlecht en Standard winnen, G. Beerschot opnieuw onderuit

Dirk Pieters
| 0 reacties
Anderlecht en Standard winnen, G. Beerschot opnieuw onderuit
Foto: © SC

Zaterdagavond stonden er nog zes wedstrijden op het programma. Club Brugge won om 18u al met 1-2 van Bergen, maar ook Standard en Anderlecht lieten geen steek vallen.

De Rouches wonnen op eigen veld met 3-1 van Moeskroen. De bezoekers kwamen al heel vroeg in de wedstrijd met tien te staan en zo hield Standard zonder al te veel problemen de drie punten thuis na doelpunten van twee keer De Camargo en Jovanovic. Moeskroen eindigde de wedstrijd uiteindelijk nog met negen.

Ook Charleroi hield de drie punten, thuis al zag het daar lang anders naar uit. Tubeke mocht gaan rusten met een 0-2 voorsprong, maar Habibou zorgde in zijn ééntje voor de ommekeer. Hij knalde een zuivere hattrick tegen de netten: 3-2.

Germinal Beerschot blijft op de sukkel. Op eigen veld werd met 0-2 verloren van Lokeren. Het trainerseffect is er duidelijk nog niet op het Kiel.

Ook Roeselare kan maar niet winnen. De West-Vlamingen kwamen op eigen veld niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Dender. Roeselare kwam nog wel op voorsprong, maar de ploeg van trainer Johan Boskamp gaf zich niet gewonnen en vocht terug. Uiteindelijk zorgde Bétrémieux voor de 2-2 eindstand.

Cercle Brugge, ook wat op de sukkel, deed wel een goede zaak. Het versloeg KV Mechelen met 2-1. De zorgen blijven dus bij Malinwa. (AN)

Uitslagen:

Anderlecht - Westerlo: 2-0
Boussoufa 1-0 en Biglia 2-0.

Standard - Moeskroen: 3-1 
De Camargo 1-0 en 2-0, Oussalah 2-1 en Jovanovic 3-1.
Rood: Sapina en Assou-Ekotto (M).

Charleroi - Tubeke: 3-2
Dufer 0-1, Villano 0-2, Habibou 1-2, 2-2 en 3-2.

Cercle Brugge - KV Mechelen: 2-1
Buffel 1-0, Mununga 1-1 en Iachtchouk 2-1.

Roeselare - Dender: 2-2
Mulisa 1-0, Destorme 1-1, Sylla 1-2 en Bétrémieux 2-2.

Germinal Beerschot - Lokeren: 0-2
Pavlovic 0-1 en Maazou 0-2.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties