Germinal Beerschot maakt supporter (even) blij

Steurbaut Kersten
| 29 reacties
Germinal Beerschot maakt supporter (even) blij

Germinal Beerschot zit diep. De Antwerpse club kon op dertien wedstrijden nog maar één zege boeken en bengelt in het klassement op een degradatieplaats.

Toch proberen ze op Het Kiel hun supporters tevreden te stellen. Zaterdag deelde de Antwerpse club een gratis skireis uit. Misschien toch nog één fan die met een gelukkig gevoel naar huis gaat.
 
De andere supporters toonden duidelijk hun ongenoegen. Naast de anno 2008-2009 bijna traditionele ‘Shame on you’ en ‘Iedereen buiten’ vierde ook de zelfspot hoogtij. ‘Het is ook plezant in tweede klasse’, weerklonk het uit de kelen van de paars-witte fans. Een eer die normaal de bezoekers te beurt valt.
 
Waar vooral de zwakke collectieve prestaties gelaakt worden, namen de Antwerpse fans toch één speler zwaar op de korrel. Khalilou Fadiga maakte een zwakke invalbeurt en liet bij de 0-1 Nebosja Pavlovic vrijuit in doel koppen. ‘Wat is de prijs van Fadiga’, was de reactie van de supporters. De rol van de Senegalees lijkt hoe langer, hoe meer uitgespeeld bij Germinal Beerschot.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties