Schweinsteiger gegeerd bij topclubs

Geoffrey Verbruggen
| 2 reacties
Schweinsteiger gegeerd bij topclubs
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bastian Schweinsteiger (24) staat in de belangstelling van verschillende topclubs. Het contract van de Duitse international van Bayern München loopt af aan het eind van dit seizoen.

Bayern zou zijn sterspeler graag houden en heeft dus al gesproken met Schweinsteiger en zijn zaakwaarnemer. De Duitsers zullen echter snel moeten zijn, want de internationale concurrentie om de handtekening van de spelmaker is erg groot. Hoewel de international zelf steeds verklaarde dat Bayern zijn 'eerste gesprekspartner' is, zou hij wel open staan voor een transfer naar het buitenland.

Volgens het Duitse weekblad Kicker zou Miguel Angel Portugal, technisch directeur van Real Madrid, naar Duitsland willen afreizen om te onderhandelen met Schweinsteiger. La Gazzetta dello Sport meldt dan weer dat AC Milan en Juventus de 24-jarige spelmaker graag zouden inlijven. Juventus ziet in de Duitser de ideale opvolger van Pavel Nedved (foto). In Turijn zou al een contractvoorstel klaarliggen voor vier jaar met een salaris van 3,5 miljoen euro netto per seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties