Anthuenis: "Wij missen de kansen, niet de scheids"

Steurbaut Kersten
| 24 reacties
Anthuenis: "Wij missen de kansen, niet de scheids"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aimé Anthuenis behaalde met Germinal Beerschot slechts 1 op 9. Tegen Club Brugge maakten zijn jongens nooit aanspraak op puntenwinst.

“Club was beter en daarmee is eigenlijk alles gezegd”, aldus de voormalige bondscoach. “Al moeten wij ook minstens twee keer scoren. Dosunmu in de eerste helft en ook in de tweede helft kregen we een paar kansen. Maar dat is het probleem op dit moment. We scoren te moeilijk en aan de andere kant pakken we veel te makkelijk doelpunten.”
 
De Antwerpse spelers waren niet echt te spreken over het optreden van scheidsrechter Serge Gumienny. “In de kleedkamer werden het eerste en het derde doelpunt beslist, maar daar wil ik me niet achter verbergen. Club boekt een verdiende zege. En het is niet de schuld van de spelleiding dat wij kansen missen.”
 
Met Moeskroen en vooral Tubeke en KV Mechelen wacht Germinal Beerschot nog een belangrijk drieluik voor de winterstop. “Hopelijk kunnen we dan Malki en Cruz recupereren om meer balvastheid in het team te brengen, want nu zijn we veel te nerveus tussen de lijnen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties