Koeman: 'Club hoeft geen oplawaai te vrezen'

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Koeman: 'Club hoeft geen oplawaai te vrezen'
Foto: © SC

Club Brugge moet vanavond op bezoek bij FC Valencia. De West-Vlamingen moeten er proberen de schade te beperken want het doelsaldo kan nog bepalend zijn voor wie doorgaat. Ronald Koeman, ex-trainer van de Spanjaarden, stelt Club Brugge gerust.

"Club Brugge hoeft zeker niet te vrezen voor een rammeling. Kwalitatief heeft Valencia een redelijk goed elftal. Door een goede competitiestart heeft het team weer rust en vertrouwen gevonden", aldus Ronald Koeman in de krant Het Laatste Nieuws.

"Valencia is voor de tegenstander vooral een probleem bij de wedstrijdvoorbereiding. Elke week spelen er andere spelers. Jacky Mathijssen zal zeker tactisch puzzelwerk hebben. Van de sfeer in het Mestalla-stadion hoeven ze zeker niet bang te zijn. Valencia heeft een moeilijk publiek van alles of niets en het kan er minutenlang muisstil zijn. Pas als de ploeg gaat draaien, rollen de olé's van de tribune", besluit Koeman.

Ronald Koeman was vorig seizoen trainer van Valencia. Met die club veroverde hij de beker waardoor de club alsnog Europees voetbal pakte na een dramatisch verlopen seizoen. Dat was ook de reden waarom de Nederlander er zijn biezen moest pakken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties