Bart Goor tekent bij Germinal Beerschot

viki meeuwis
| 28 reacties
Bart Goor tekent bij Germinal Beerschot

De kogel is door de kerk. Bart Goor heeft vanmiddag zijn handtekening gezet onder een contract van anderhalf jaar bij Germinal Beerschot.

Voetbalkrant deelde u gisteren al mee dat Bart Goor mogelijk Anderlecht zou verlaten. Nu is het dus zover, vanmiddag heeft Goor definitief voor Germinal Beerschot gekozen. Goor zal vanaf de terugronde speelgerechtigd zijn voor Germinal Beerschot waar hij overigens zijn voormalige trainer, Aimé Anthuenis, terug vindt.  
 
Bart Goor begon zijn carrière bij FC Buul en kwam vervolgens bij Verbroedering Geel terecht waar hij vijf seizoenen speelde. In eerste klasse begon hij bij Racing Genk waar hij op drie augustus 1996 zijn debuut in de hoogste klasse maakte. Anderlecht was er vlug bij om de speler na een seizoen bij de Limburgers vast te leggen. 

Bij paars-wit werd Goor een vaste waarde en bleef hij drie seizoenen. Nadien volgden nog buitenlandse avonturen bij Herta BSC en Feyenoord. Bij de Nederlandse club werd hij aanvoerder van de ploeg. 
In 2005 keerde hij terug naar Anderlecht waar hij de volgende drie seizoenen speelde, tot Germinal Beerschot hem er weg kaapte. Goor is Rode Duivel en speelde tot nu toe 78 wedstrijden waarbij hij dertien keer de weg naar het doel wist te vinden. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties