Mbark Boussoufa en Wim De Coninck in Studio 1 op zondag

Anthony Van der Planken
| 8 reacties
Mbark Boussoufa en Wim De Coninck in Studio 1 op zondag
Foto: © SC

In Studio 1 op zondag praat Frank Raes met Mbark Boussoufa. De zondagwedstrijden Kortijk-Racing Genk en Lokeren-Club Brugge worden bekeken en besproken door Bart Raes en Wim De Coninck.

Mbark Boussoufa blikt bij Frank aan tafel terug op de wedstrijd Anderlecht-Tubeke. Na veertien speeldagen heeft de Nederlandse Marokkaan er al 1133 minuten opzitten in de Jupiler Pro League. Hij scoorde vier doelpunten en was naar eigen zeggen betrokken bij meer dan de helft van de 33 doelpunten die Anderlecht scoorde. Geen slechte cijfers, maar van Boussoufa wordt alsmaar meer verwacht en bij een mindere prestatie loert er altijd kritiek om de hoek. Toch is iedereen ervan overtuigd dat Boussoufa een belangrijke rol zal spelen in de titelrace van Anderlecht na de winterstop. Tenminste, als Boussoufa na de winterstop nog voor Anderlecht uitkomt.

Op zondagavond staan er nog twee boeiende wedstrijden op het programma. Racing Genk moet winnen op het veld van KV Kortrijk om zijn voeling met de top van het klassement niet te verliezen. En later op de avond staan Lokeren en Club Brugge tegenover elkaar. Het Lokeren van Georges Leekens speelde al zeven keer gelijk in veertien wedstrijden. Kan Lokeren zondag stunten tegen Club? En hoe verteren de Club-spelers hun Europese wedstrijd van donderdag in Valencia? Bart Raes en Wim De Coninck bekijken en analyseren Kortrijk-Racing Genk en Lokeren-Club Brugge.

En dan zijn er ook nog de vaste rubrieken. In Binneuh! heeft Leo Van der Elst weer enkele vrienden uitgenodigd om een legendarisch moment uit de voetbalgeschiedenis na te spelen. Ex-keeper en analist Wim De Coninck is deze week Dokter Sokker. Hij vertelt hoe de Rode Duivels moeten voetballen om op de wereldbeker voetbal in Zuid-Afrika te geraken.

Studio 1, zondag 7 december om 23u15 op één.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties