Bart Mauroo gaat Hamme coachen

De Nijs Michael
| 2 reacties
Bart Mauroo gaat Hamme coachen
Foto: © SC

Vigor Wuitens Hamme stuurde trainer Peter Van Wambeke vorige week de laan uit, maar blauw-zwart heeft intussen al een opvolger gevonden. Zijn naam is niet Dirk Geeraerd, maar wel Bart Mauroo.

Hamme verkeert momenteel in degradatienood. De club haalde amper 14 punten uit 17 wedstrijden en daarop werd Peter Van Wambeke (foto) afgerekend, de hoofdcoach werd vorige week wandelen gestuurd door het bestuur van de tweedeklasser. Al snel circuleerde de naam van Dirk Geeraerd bij blauw-zwart, maar de ex-trainer van Roeselare gaat niet aan de slag in Hamme.

De tweedeklasser koos namelijk voor Bart Mauroo. De trainer verdiende vooral zijn strepen bij Izegem, hij loodste het team namelijk naar de titel. Ook bij Gent-Zeehaven stuurde hij zijn troepen naar de titel. Als speler kwam Mauroo in totaal in 300 officiële wedstrijden aan de bak, hij stond onder andere op de loonlijst van KV Mechelen, Oostende en Waregem. Met de laatst genoemde club speelde hij overigens ook dertig Europese wedstrijden. Mauroo tekende een contract voor onbepaalde duur in Hamme. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties