Fadiga en Vandenbergh eren François Sterchele

Steurbaut Kersten
| 12 reacties
Fadiga en Vandenbergh eren François Sterchele
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot heeft zijn selectie voor de Challenge Sterchele bekendgemaakt. Khalilou Fadiga en Kevin Vandenbergh zullen op 23 december meedoen aan het zaalvoetbaltornooi ter nagedachtenis van de in mei overleden François Sterchele.

Naast Fadiga en Vandenbergh stuurt Germinal Beerschot ook de broertjes Monteyne, Kris De Wree, Kurt Van Dooren, Rocky Peeters en doelman Kristof Maes naar het tornooi. Silvio Proto, die na zijn kopbaldoelpunt tegen AA Gent het Toni/Sterchele-gebaar maakte, zit niet in de selectie.
 
Germinal Beerschot neemt het op de Challenge Sterchele op tegen een selectie van Sporting Charleroi, een All Star Team van Club Brugge (met onder andere Englebert, Vermant en Verbauwhede) en een Team Sterchele (met onder andere Renard, Vleminckx en Verhoeven).
 
Goed doel
 
De Challenge Sterchele is een onderdeel van het Sljivo Futsal tornooi dat dit jaar aan zijn 19e editie toe is. Sterchele heeft in het verleden enkele keren aan het tornooi deelgenomen. De opbrengst van het tornooi wordt geschonken aan een goed doel, gekozen door de familie van Sterchele.
 
Het tornooi start om 18u in de Wallonie Expo in Marche-en-Famenne. Tickets kosten 12 euro en zijn te bestellen via www.sherpa.be. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties