Jacobs: "Van Holsbeeck zei dat Legear zal blijven"

De Nijs Michael
| 7 reacties
Jacobs: "Van Holsbeeck zei dat Legear zal blijven"
Foto: © SC

Anderlecht is voor de tweede week op rij de grote winnaar van het weekend. Net zoals vorig weekend wonnen de Brusselaars met duidelijke cijfers, terwijl Club Brugge deze speeldag verloor van Standard. Trainer Jacobs was echter niet geheel tevreden.

"Zeker voor rust was er geen tempo. We liepen veel te lang met de bal aan de voet. Tijdens de rust heb ik gezegd dat er meer acties moesten komen", vertelde Ariël Jacobs na afloop van de wedstrijd op Schiervelde. De trainer van Anderlecht kreeg uiteindelijk zijn zin, het was Jonathan Legear die met een knappe actie de 0-1 tegen de touwen schoot. 

De flankspeler staat op het verlanglijstje van heel wat buitenlandse teams, maar als het van Anderlecht afhangt speelt de Belg ook na nieuwjaar in ons land. "Herman Van Holsbeeck zei me dat hij zal blijven", aldus trainer Jacobs.

Anderlecht leverde dus geen spetterende prestatie af op Schiervelde, maar won uiteindelijk toch relatief makkelijk met 0-3. Door deze overwinning en het verlies van Club Brugge is Anderlecht nu al zeker van de herfsttitel, maar daar ligt men in Brussel niet echt wakker van. "Tja, dat is een titel op papier", reageert Jacobs rustig. "We hebben vier punten bonus en dat geeft een goed gevoel, maar concreet hebben we nog altijd niks. Over 17 weken, dan telt het pas echt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties