Club reageert op uitlatingen Standard

Philippe Crols
| 37 reacties
Club reageert op uitlatingen Standard
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard nam na de topper van zondag Club Brugge zwaar onder vuur. De West-Vlaamse club laat dat niet zomaar gebeuren en heeft inmiddels gereageerd.

"Club Brugge werd in zijn totaliteit beschuldigd van allerlei zaken. We vonden het daarom nodig om eventjes de puntjes op de i te zetten", verklaarde Filips Dhont, de CEO van Club Brugge, tegenover Sporza.

Bij blauw-zwart zijn ze niet in het minst ontevreden over het gedrag van Laszlo Bölöni, de trainer van Standard. "Hij pleegde meerdere inbreuken op de voetbalwet. Omdat onze fans zo sportief bleven, zijn er heel wat problemen vermeden geweest", meent Dhont. "Let wel, ik kan begrijpen dat meneer Bölöni na de wedstrijd heftig reageert, maar dat hij een dag nadien nog zo fel uithaalt, is overtrokken", klinkt het bij Club.

De Bruggelingen hebben niet veel zin meer om nog veel woorden vuil te maken aan deze situatie. "Voor ons is deze zaak gesloten. We hebben geen zin om andere clubs te beschadigen. Hopelijk kunnen we Standard vrijdag bij de loting in Nyon opnieuw begroeten." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties