Ook aanvallende kopzorgen voor Anderlecht

De Nijs Michael
| 1 reacties
Ook aanvallende kopzorgen voor Anderlecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond trappen Anderlecht en Racing Genk de slotspeeldag van de heenronde op gang, maar de thuisploeg kampt met een hele resem geblesseerden voor de topper. Trainer Ariël Jacobs zag al drie spelers afhaken, nu zijn ook Frutos, Legear en Suarez onzeker.

Nicolas Frutos kampt nog steeds met een blessure aan de knieholte en is bijgevolg erg onzeker voor de topper van vanavond. Dat geldt eveneens voor diens landgenoot Matias Suarez, de Argentijnse aanvaller heeft last van de wreef. Legear verstapte zich dan weer op training, ook achter zijn naam staat een vraagteken. 

"Legear is iets minder onzeker dan Frutos en Suarez", geeft trainer Jacobs een woordje uitleg. "Ik heb er mee leren leven om te puzzelen. Als trainer heb je een kern en bij blessures moeten de andere spelers laten zien dat ze er klaar voor zijn." 

Jacobs zal in ieder geval moeten puzzelen, want ook Stanislav Vlcek, Marcin Wasilewski en Jelle Van Damme moeten de topper door blessureleed aan zich voorbij laten gaan. Ook doelman Daniel Zitka zal er niet bij zijn, hij ligt tot eind dit seizoen in de lappenmand na een breuk die hij opliep in de wedstrijd tegen Dender.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties