Wordt De Roeck geluksbrenger tegen Standard?

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Wordt De Roeck geluksbrenger tegen Standard?
Foto: © SC

Michel Preud’homme trekt zondag met AA Gent naar ‘zijn’ Standard. De trainer hoopt zijn ex-club punten af te pakken in de strijd om de titel. Misschien hebben de Buffalo’s nog iets anders achter de hand.

Verdediger Jonas De Roeck kijkt uit naar de verplaatsing naar Sclessin. “Ik heb al 6-7 wedstrijden op het veld van Standard gespeeld”, zegt De Roeck. “En ik heb er nog niet veel verloren. Hopelijk ben ik zondag een geluksbrenger voor de ploeg (lacht).”
 
“Ik speel er graag. Het is één van de leukste verplaatsingen van het seizoen. De trainer is er nog niet zoveel over bezig geweest en blijft er kalm onder. Misschien ook bewust. Zondag zal hij misschien wel zenuwachtig zijn.”
 
Iemand die zondag De Roeck misschien zenuwachtig zal maken, is Milan Jovanovic. “We moeten hem collectief proberen op te vangen. Misschien kiezen we wel voor een dubbele dekking. We weten dat hij graag van buiten naar binnenkomt en dat Standard op de tegenaanval graag de hoeken induikt. Daar moeten we op anticiperen. En de trainer zal ons nog wel enkele tips kunnen geven.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties