Oostende doet uitstekende zaak

Steurbaut Kersten
| 2 reacties

KV Oostende heeft zondag een uitstekende zaak gedaan in tweede klasse. Als enige topploeg wist het zijn wedstrijd te winnen.

De West-Vlamingen haalden het in eigen huis met 2-1 van Namen. Nelis bracht de bezoekers op voorsprong, maar Pecqueux zette met een doelpunt voor en eentje na rust orde op zaken.

De topper tussen Tienen en Antwerp eindigde op een billijk gelijkspel. De Great Old begon zwak aan de wedstrijd en stond na 10 minuten al 2-0 in het krijt. Antwerp voetbalde een pak kansen bij elkaar, maar kwam voor rust niet meer tot scoren. Kenmonge schonk de bezoekers na de rust toch nog een verdiend punt.

FC Brussels blijft zelfs met lege handen achter. Het ging met 2-1 onderuit op het veld van Ronse.

In het klassement klimt Oostende naar de derde stek. Antwerp zakt naar de vierde plaats, gevolgd door Tienen en FC Brussels.