Legear: "Ik blijf wellicht bij Anderlecht"

De Nijs Michael
| 6 reacties
Legear: "Ik blijf wellicht bij Anderlecht"
Foto: © SC

Niet alleen bij Standard worden enkele uitgaande transfers verwacht, ook Anderlecht moet vrezen voor het vertrek van enkele spelers. Vooral Jonathan Legear leek aan te sturen op een transfer, maar de jongeling heeft zich intussen bedacht.

Jonathan Legear genoot zijn opleiding bij Standard, maar de Luikenaar werd al snel naar Anderlecht gehaald. Daar is de flankspeler intussen helemaal doorgebroken en dat is in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Legear werd de voorbije maanden aan heel wat teams gelinkt, maar de meest concrete interesse komt van het Russische Dinamo Moskou. 

Het zag er lange tijd naar uit dat zowel Anderlecht als Legear een vertrek naar de Russische hoofdstad best zagen zitten, maar de Brusselse club is van mening veranderd. "Herman Van Holsbeeck beloofde me dat Legear blijft", vertelde coach Jacobs vorige week nog. 

Die versie wordt nu gestaafd door de speler zelf. "In mijn hoofd was ik al weg", is de jonge Luikenaar eerlijk. "Ik begrijp echter dat het niet makkelijk is voor de club om me nu van de hand te doen. Ik blijf waarschijnlijk tot het einde van het seizoen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties