Al Habsi blijft na de winterstop in Bolton

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Al Habsi blijft na de winterstop in Bolton
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bolton Wanderers is er in geslaagd om Ali Al Habsi langer aan zich te binden. Het zag er even naar uit dat de doelman zou verhuizen naar Blackburn Rovers of naar Tottenham Hotspur. Al Habsi tekende nu bij tot de zomer van 2013.

Ali Al Habsi is bij Bolton Wanderers de vaste stand-in voor de Fin Jussi Jääskeläinen. Dit seizoen kwam hij nog geen enkele keer in actie voor The Trotters. Vorig seizoen mocht de doelman die uit Oman afkomstig is tien keer het doel verdedigen. Al Habsi maakte daarin een heel goede indruk en dat hebben ook andere clubs gezien. Vandaar dat er heel wat interesse was voor de doelman die in het Reebok Stadium een aflopend contract had op het einde van dit seizoen.

De onderhandelingen tussen Al Habsi en Bolton Wanderers liepen niet van een leien dakje. Bolton wilde niet dat de doelman in de maand januari zou gaan deelnemen aan de Golf Cup. Beide partijen hebben echter water in de wijn gedaan: Al Habsi mag deelnemen met Oman aan de landencompetitie in het Midden-Oosten maar Bolton behoudt wel het recht om hem ten allen tijde te kunnen opeisen mocht zijn aanwezigheid nodig blijken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties