Bourdon lijkt op weg naar Tubeke

De Nijs Michael
| 1 reacties
Bourdon lijkt op weg naar Tubeke

Jonathan Bourdon zou tijdens de winterstop wel eens een plaatsje kunnen stijgen in het klassement. De doelman ruilt rode lantaarn Roeselare wellicht in voor AFC Tubeke, de voorlaatste in het klassement van de Jupiler Pro League.

Bourdon verscheen deze zomer op de loonlijst van Roeselare. De doelman hoopte er zijn carrière te herlanceren, maar dat plan mislukte. De sluitpost moet op Schiervelde namelijk zijn meerdere erkennen in titularis Jurgen Sierens. Daardoor lijkt het er sterk op dat Bourdon West-Vlaanderen na amper zes maanden zal verlaten.

Dat is koren op de molen van neo-eersteklasser Tubeke. De Waals-Brabanders zijn voor de terugronde op zoek naar een concurrent voor titularis Nicolas Ardouin. In eerste instantie dacht de club aan Jérémy De Vriendt van Standard, maar tot een transfer kwam het niet. Bourdon is voor Tubeke een alternatief voor De Vriendt. 

Naast Bourdon worden ook enkele veldspelers aan Tubeke gelinkt. Zo zou het team van trainer Cartier interesse tonen in Amine Dennoun van Marseille en Kreso Ljubicic van Eintracht Frankfurt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties