Roeselare haalt nog twee spelers binnen

De Nijs Michael
| 4 reacties
Roeselare haalt nog twee spelers binnen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare is momenteel in het bezit van de rode lantaarn in de Jupiler Pro League, maar de West-Vlamingen willen zich niet zonder slag of stoot naar de slachtbank laten leiden. Zo haalde Roeselare gisteren liefst drie nieuwe spelers binnen.

Eerder konden we al melden dat de Nederlander Arturo Ten Heuvel de nummer laatst uit onze competitie komt versterken, maar daarnaast kon Roeselare ook de komst van Ivan Perisic en Jeremy Huyghebaert afronden.

Perisic is een negentienjarige middenvelder die op huurbasis overkomt van het Franse Sochaux. De Kroaat staat in eigen land te boek als een groot talent, zo kon hij op zeventienjarige leeftijd al op de interesse van onder andere Anderlecht, Ajax, Hamburger SV en PSV rekenen, maar de jonge snaak koos uiteindelijk dus voor Sochaux. Bij die club komt Perisic voorlopig echter onvoldoende aan spelen toe, waardoor een verhuur voor beide partijen de beste optie is. De Kroaat is daardoor de komende zes maanden op Schiervelde te bewonderen.

Daarnaast heeft Roeselare met Jeremy Huyghebaert ook nog een speler van Auxerre kunnen strikken. De Belgische jeugdinternational komt voor zes maanden op huurbasis over vanuit Frankrijk. De twintigjarige linkerflankspeler kent de Belgische competitie overigens goed, hij genoot namelijk zijn opleiding bij Moeksroen. Deze zomer ruilde Huyghebaert Les Hurlus in voor AJ Auxerre, maar daar komt hij voorlopig weinig aan de bak. Daardoor heeft Auxerre besloten om Huyghebaert een half seizoen uit te lenen aan de rode lantaarn uit de Belgische competitie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties