Jovanovic, Juhasz en Aruna populair in Engeland

De Nijs Michael
| 2 reacties
Jovanovic, Juhasz en Aruna populair in Engeland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In ons land zijn de solden gisteren van start gegaan en dat bracht ook het Engelse 'Daily Mail' op een idee. De krant stelde een lijstje samen met winterkoopjes, in de toptien duiken onder andere de namen van Jovanovic, Juhasz en Aruna Dindane op.

Aruna Dindane zag zijn team Lens eerder naar de tweede klasse degraderen en stuurt sindsdien aan op een transfer, dat is The Daily Mail niet ontgaan. De krant bestempelt de voormalige Anderlecht-spits als een speler die in de Premier League zijn draai kan vinden.

Roland Juhasz is dan weer een vaste waarde bij Belgisch vicekampioen Anderlecht. De Hongaarse international speelt keer op keer een degelijke wedstrijd en is zelden op een fout te betrappen, daardoor verschijnt ook de centrale verdediger in de toptien van de krant.

Tot slot is ook Jovanovic een 'must have'-speler volgens de Britse krant. De aanvaller gaf al meerdere keren aan dat hij Standard wil inruilen voor een Europees topteam, de Serviër denkt daarbij vooral aan een Engels avontuur. The Daily Mail meent te weten dat de aanvaller voor vier miljoen pond mag vertrekken, maar dat durven wij te betwijfelen.

Naast deze drie "Belgische" spelers duiken ook de namen van Zhirkov (CSKA Moskou), Benny McCarthy (Blackburn), Tal Ben Haim (Manchester City), James Beattie (Sheffield), Jermaine Jenas (Tottenham), Christopher Samba (Blackburn) en Delron Buckley (Borussia Dortmund) op in de toptien met winterkoopjes voor de Premier League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties