Gent laat Maric niet vertrekken

De Nijs Michael
| 5 reacties
Gent laat Maric niet vertrekken
Foto: © SC

Milos Maric heeft zich de voorbije maanden in de gunst van enkele buitenlandse teams gespeeld, maar het lijkt er steeds meer op dat AA Gent ook in de terugronde op de middenvelder kan rekenen. De Oost-vlamingen weigerden tot drie keer toe een bod.

AA Gent is niet meteen aan een schitterend seizoen bezig, maar de Buffalo's kunnen wel rekenen op een sterk spelende Maric en dat is ook in het buitenland niet onopgemerkt voorbij gegaan. Zo tonen RC Lens en Rode Ster Belgrado interesse. De laatst genoemde club bracht zelfs al drie keer een bod uit op de Serviër, maar Gent weigerde keer op keer. 

Maric verscheen in vijftien van de zeventien gespeelde competitiematchen als titularis op het veld bij Gent, hij viel ook één keer in. Daarnaast vond hij ook vier keer de weg naar de netten en speelde hij zowel in de Cofidis Cup als in de voorronde van de UEFA Cup.

Ook Marko Suler behoort nog steeds tot de kern van trainer Preud'homme. De Sloveense international werd enkele weken geleden nadrukkelijk aan het Griekse Panionios gelinkt, maar hij vertrok gewoon mee op stage met de Buffalo's.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties