Kruska: 'Naar Club gekomen om doel te bereiken'

Nico Wieme
| 11 reacties
Kruska: 'Naar Club gekomen om doel te bereiken'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

In de loop van vrijdag zette Marc-André Kruska zijn handtekening onder een contract dat hem tweeënhalf jaar aan Club Brugge bindt. In een reactie toonde de Duitser zich tevreden met zijn transfer en stak hij zijn ambitie niet onder stoelen of banken.

Marc-André Kruska mag zich voortaan een speler van Club Brugge noemen. Volgens enkele Duitse media zou blauw-zwart 750.000 euro betaald hebben aan Borussia Dortmund om de aanvoerder van de Duitse nationale beloftenploeg naar België te loodsen. 

Kruska liet meteen weten waarom hij een overstap naar Brugge verkoos boven een verder verblijf op de bank van Borussia Dortmund. "Ik ben blij dat we tot een overeenkomst gekomen zijn", aldus Kruska in de Duitse pers.

Brugges Duitse aanwinst is aanvoerder van de nationale belofteploeg die zich voor het EK van komende zomer kwalificeerde. "Ik hoop dat ik snel speelgelegenheid zal krijgen, aangezien ik als doelstelling heb om met de -21-jarigen een succesvol Europees Kampioenschap te spelen", liet Kruska nog optekenen.

Het EK voor beloften vindt plaats van 15 tot 29 juni 2009 in Zweden. Aangezien Kruska in het lopende seizoen slechts twee keer mocht invallen bij de Borussen, koos hij eieren voor zijn geld. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties