Nieuwe aanwinst G. Beerschot komt uit 'amateurploeg'

Steurbaut Kersten
| 28 reacties
Nieuwe aanwinst G. Beerschot komt uit 'amateurploeg'

Igor Mitreski, de nieuwste aanwinst van Germinal Beerschot met 60 wedstrijden in de Bundesliga op zijn conto, had geen toekomst meer bij Energie Cottbus. De Macedoniër werd begin november verwezen naar de amateurploeg van de Duitse eersteklasser.

Cottbus bengelde na elf speeldagen onderin het klassement met een schamele zes punten. Het sein voor Mitreski, die amper aan spelen toekwam, om kritiek te uiten op de trainer en het bestuur. Een actie die hem duur te staan kwam. Mitreski kreeg een boete van 10.000 euro en werd naar de amateurs verwezen.
 
“De coach nam me na de eerste wedstrijd (een 3-0 nederlaag tegen Hoffenheim) uit de ploeg en sprak een volledige maand geen woord meer tegen mij”, aldus Mitreski. “Vorig jaar speelde ik 32 wedstrijden, maar ik weet niet wat er dit seizoen gebeurt. Misschien hebben ze mij niet meer nodig.”
 
Een transfer drong zich dus duidelijk op voor Mitreski, die nog tot medio 2010 onder contract lag. De vraagprijs van Energie Cottbus lag op 900.000 euro. Germinal Beerschot huurt de speler tot het einde van het seizoen en kan hem daarna definitief overnemen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties