Van Wijk: "Er was weinig financiële ruimte"

De Nijs Michael
| 0 reacties
Van Wijk: "Er was weinig financiële ruimte"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanmiddag staat voor Club Brugge en SV Roeselare de eerste grote test van het jaar op het programma, beide teams bekampen elkaar in het kader van de Cofidis Cup. Roeselare-trainer Dennis Van Wijk kijkt alvast met het nodige vertrouwen vooruit.

Roeselare kampeert momenteel op de laatste plaats in de Jupiler Pro League, maar de West-Vlamingen versterkten zich de voorbije dagen serieus. Sjerjill Mc Donald, Harrie Gommans, Mladen LazarevicArturo Ten Heuvel, Ivan Perisic en Jérémy Huyghebaert kwamen wit-zwart versterken, coach Van Wijk kan vanmiddag alvast over de drie laatst genoemde spelers beschikken in de partij op het veld van Club Brugge.

"Er was weinig financiële ruimte, maar deze spelers pasten perfect binnen ons kraam", geeft Van Wijk een woordje uitleg in Het Nieuwsblad op zondag. "Met een beter samengestelde kern kan ik straks de wei in. Op stage kon ik in de oefenmatchen met twee keer elf verschillende spelers uitpakken. Een ongekende luxe. In de heenronde was het wel anders. Toen was het puzzelen geblazen. Een aanvaller moest ik bij wijze van spreken in de defensie droppen. Ik had geen andere keus. Dank zij deze gerichte transfers zijn alle posities dubbel bezet en dat is zonder de minste twijfel een groot pluspunt."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties