Jacobs: 'Aangeslagen Frutos wil terugvechten'

Mathias Dumarey
| 11 reacties
Jacobs: 'Aangeslagen Frutos wil terugvechten'
Foto: © SC

Gisteren raakte bekend dat Nicolas Frutos, de onfortuinlijke spits van RSC Anderlecht, opnieuw onder het mes moet. De Argentijn is wederom drie à zes maanden uitgeschakeld. Ariël Jacobs, de coach van paars-wit, zag een aangeslagen Frutos.

"Ik zou er graag de nadruk op leggen dat de beslissing om Nicolas Frutos (foto) opnieuw onder het mes te laten gaan, unaniem genomen is. Ik heb met Nico gesproken en hij is erg aangeslagen. Er is gewoon een gevoel van ongeloof dat overheerst. Hoe kan die medicatie in hemelsnaam voor zo'n ravage zorgen", vraagt Ariël Jacobs zich af in de krant Het Laatste Nieuws.

Nicolas Frutos had eerder al aangegeven dat hij bij een nieuwe tegenslag zijn schoenen aan de wilgen zou hangen, maar dat lijkt niet te zullen gebeuren. "Nico aanvaardt zijn lot en wil nog maar eens terugvechten. Hij beseft dat zijn seizoen voorbij is. We gaan er nu alles aan doen om hem topfit te krijgen voor de voorbereiding op volgend seizoen", besluit Jacobs.

Bij RSC Anderlecht hebben ze nu al laten weten dat er geen versterking meer verwacht moet worden. Tom De Sutter krijgt dus heel wat verantwoordelijkheid toegeschoven. (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties