De revalidatie van Geudens (KVM) verloopt goed

Mathias Dumarey
| 3 reacties
De revalidatie van Geudens (KVM) verloopt goed
Foto: © SC

Kevin Geudens is ongetwijfeld één van de grootste pechvogels van dit seizoen. De speler van KV Mechelen liep in augustus een dubbele beenbreuk op tijdens de match tegen Moeskroen. Het goede nieuws is dat de revalidatie van de middenvelder goed verloopt.

"Dinsdag onderging ik nog allerhande tests om mijn spiermassa te bepalen. Daaruit is gebleken dat alles perfect gaat. Ik mag nu al lichte oefeningen doen. Daarnaast loop ik elke dag ook tien minuutjes. Tot dusver kan ik best tevreden zijn met mijn revalidatie", zegt Kevin Geudens (foto) in de krant Gazet van Antwerpen.

"Al vijf maanden word ik telkens met hetzelfde geconfronteerd: ik heb een goed en een slecht been. Ik weet wel dat die frustratie opnieuw zal verdwijnen van zodra ik opnieuw wedstrijden kan spelen. Dan zal ik tegen mezelf kunnen zeggen: oef, twee benen", gaat Geudens verder.

Over de man die de blessure van Geudens veroorzaakte, Jérémy Sapina, wil de KVM-speler geen kwaad woord horen. "Hij heeft heel correct gereageerd. Sapina heeft me al twee keer gebeld en zaterdag (bij de terugwedstrijd in Mechelen, nvdr) zullen we opnieuw een praatje maken", besluit Geudens. (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties