Boskamp traint gewoon weer FCV Dender

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Boskamp traint gewoon weer FCV Dender
Foto: © SC

Volg FCV Dender EH nu via WhatsApp!

Johan Boskamp is weer de trainer van FCV Dender. Gisteren sprak hij de spelerskern toe en vandaag staat de Nederlander weer op het trainingsveld. Hij zegt wel dat manager Patrick Asselman voor hem volledig heeft afgedaan.

"Ik heb zondag mijn krukken weggegooid en aan dokter Martens gevraagd of ik wat eerder op controle kon komen. Hij heeft dinsdag het licht voor mij weer op groen gezet. Ik kan dus weer beginnen. Er zijn zes nieuwe spelers die ik nog niet ken. Daarom zal ik de voorbereiding van de wedstrijd van zaterdag grotendeels overlaten aan Patrick Asselman (de assistent-trainer, nvdr)", aldus Johan Boskamp in de krant Het Laatste Nieuws.

"Tegen Moeskroen zal ik in de tribune zitten om alles eens te bekijken. Maandag zal ik dan echt weer overnemen", gaat Boskamp verder. De gebeurtenissen van de voorbije dagen hebben toch voor wat brokken gezorgd in het anders zo rustige Pajottenland. Boskamp wil niets meer met manager Patrick Asselman te maken hebben. "De brokken zijn niet meer te lijmen. Hij is te ver gegaan", aldus Boskamp nog.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties