Lemmens: "Flagrante penalty"

Kevin Van Cutsem
| 8 reacties
Lemmens: "Flagrante penalty"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk moest in de Cofidis Cup de duimen leggen tegen AA Gent. Harry Lemmens, voorzitter van de Limburgers, was achteraf niet te spreken over de arbitrage. “Ik ben niet gelukkig met de leiding. Het was een flagrante penalty.”

Rede van de ophef: in de tweede helft, bij een 1-0 achterstand, krijgt de ingevallen Nemec (foto) een grote kopkans. Custovic hindert de Genk-aanvaller, die niet anders kan dan vallen. De Bleeckere laat verderspelen. “Het was een flagrante penalty. Als de mensen van Gent het zelf zeggen. Nemec moest de bal maar inkoppen”, doet Lemmens het relaas aan Sporza Radio. “Maar hij krijgt een por in de rug. Zuivere penalty.”  
 
De Genkpreses was wel opgetogen over de prestatie van zijn ploeg. “Ze hebben veel enthousiasme en inzet getoond. Dat is prettig om zien. Voor Stein (Huysegems, red) en Tom (De Mul,red) was het nog wat wennen. En Nemec is goed ingevallen.” Over het speelveld, een heuse akker, wou Lemmens ook nog een woordje kwijt. “Dat veld, daar moet De Witte iets aan doen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties