Snelders: "Vertrekken is geen optie meer"

De Nijs Michael
| 1 reacties
Snelders: "Vertrekken is geen optie meer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge versterkte zich eerder deze week met Dominic Foley, maar dat wil niet zeggen dat Kristof Snelders de vereniging nu mag verlaten. Integendeel, de spits bevestigt dat hij zeker tot eind dit seizoen in Brugse loondienst zal spelen.

Trainer Glen De Boeck drong bij het bestuur van Cercle meermaals aan op de komst van Foley, maar dat wil niet zeggen dat er een andere aanvaller mag vertrekken. Zeker nu Cercle nog op twee fronten voor de prijzen strijdt, is een verkoop van bijvoorbeeld Kristof Snelders geen optie meer. "We zullen Dominic heel goed kunnen gebruiken deze terugronde. Kanu heeft dan wel veel potentieel, maar er is nog veel werk aan. Een bijkomende spits is geen overbodige luxe, zeker gezien ons zware programma", legt De Boeck uit.

Snelders zelf heeft niet het minste probleem met de beslissing van zijn werkgever, nochtans kon de spits op concrete interesse uit Kortrijk rekenen. "Vertrekken is geen optie meer", aldus de speler van groen-zwart in Het Laatste Nieuws. "Ik doe sowieso het seizoen uit bij Cercle, maar wil wel nog wachten om mijn aflopend contract met twee jaar te verlengen. We zullen zien hoe het seizoen verloopt."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties