Meerdink keert terug in Groningse selectie

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Meerdink keert terug in Groningse selectie

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een gesprek met de technische staf, besloot FC Groningen om Martijn Meerdink terug op te nemen in de selectie. Hij vervoegt per direct de troepen van trainer Ron Jans.

Meerdink werd half december teruggezet naar de selectie van Jong FC Groningen. De reden hiervoor was het feit dat de 32-jarige middenvelder had geweigerd om in de slotfase van de competitiewedstrijd FC Groningen – FC Twente in te vallen. Een gesprek over dit voorval tussen trainer en speler leverde daags na het incident niets op. 

Meerdink werd vervolgens verbannen uit het eerste elftal en liet nadrukkelijk weten tijdens de winterstop te willen vertrekken. Er daagde de afgelopen weken echter geen concrete gegadigde op, waardoor de speler opnieuw toenadering zocht tot zijn trainer.
“We hebben een goed gesprek gehad”, aldus Jans. “We hebben de situatie besproken en de zaak uitgesproken. Martijn heeft zich gedurende zijn periode bij de Beloften op een positieve wijze gemanifesteerd. Wij zien daarom nu geen beletsel meer om hem weer bij de eerste selectie te laten aansluiten. Ik ben zeer tevreden dat we het op deze manier hebben weten op te lossen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties