Dirar: 'Ploegmaat zet anderen tegen mij op'

Nico Wieme
| 61 reacties
Dirar: 'Ploegmaat zet anderen tegen mij op'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Het draait momenteel vierkant bij Club Brugge en dat heeft zo zijn gevolgen op de sfeer in de kleedkamer. In Het Laatste Nieuws luidt Nabil Dirar de alarmbel. De Brugse dribbelkont voelt zich naar eigen zeggen niet goed bij Club.

Met zes nederlagen op zeven wedstrijden is de sfeer in de Brugse kleedkamer niet optimaal. Nabil Dirar geeft in Het Laatste Nieuws toe dat hij zich niet goed in zijn vel voelt bij blauw-zwart. “Ik kan mijn eigen voetbal niet meer spelen. Telkens ik iets doe dat mislukt, zitten bepaalde ploegmaats er meteen op. Ik krijg voortdurend kritiek en durf zelfs op training mijn ding niet meer doen.”
 
Dirar voelt zich duidelijk geviseerd en merkt hoe zijn spel daaronder lijdt. “Ik geef toe dat ik niet te best bezig ben. Het gaat niet goed met de ploeg en ik ga mee ten onder.  Sommige ploegmaats remmen me nog meer af.”
 
De Marokkaanse Belg heeft een verrassende uitspraak in petto over één bepaalde collega. “Er is één iemand die heel slecht over me spreekt, vaak achter mijn rug, en die anderen daarin meesleurt. Kom ik die persoon vandaag tegen op straat, dan krijgt die geen hand.”
 
Wie de rotte appels in de mand zijn, wil Dirar niet kwijt. “Het gaat om oudere spelers. Ook Ronald Vargas en Laurent Ciman krijgen veel kritiek”, besluit de dribbelvaardige middenvelder.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties