Maakt Henry plaats voor Fabregas?

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Maakt Henry plaats voor Fabregas?
Foto: © SC

Volgens de Spaanse sportkrant AS heeft Barcelona de intentie om Thierry Henry op het einde van dit seizoen van de hand te doen. De Catalanen zelf hebben hun oog dan weer laten vallen op Cesc Fábregas, die Camp Nou in 2003 verliet.

Het contract van de 31-jarige Henry loopt nog tot 2011. In tegenstelling tot vorig jaar vindt de Franse topspits nu wel vlot de weg naar het doel aan de zijde van spitsbroeders Samuel Eto’o en Lionel Messi. Maar of dat genoeg blijkt om een verlengd verblijf te garanderen is dus onzeker. AS meent dat de Spanjaarden al mogelijke, jongere vervangers op het oog hebben zoals Franck Ribéry van Bayern München of Yoann Gourcuff van Bordeaux.
 
De terugkeer van Fábregas lijkt komende zomer een hoofddoel te worden voor de blaugrana. De 21-jarige middenvelder, die momenteel met een blessure in de lappenmand ligt, zou zelf graag verhuizen naar Catalonië. De geringe kansen op trofeeën bij Arsenal zouden er mee voor gezorgd hebben dat de kleine spelverdeler al met zijn voormalige club heeft onderhandeld.

Auteur: Jeroen Pyl
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties