Losada: 'Ga niet roepen dat ik moet spelen'

Mathias Dumarey
| 31 reacties
Losada: 'Ga niet roepen dat ik moet spelen'
Foto: © SC

Hernan Losada viel sterk in tijdens de wedstrijd op KV Kortrijk. De Argentijn was mee verantwoordelijk dat paarswit na de rust een scheve situatie kon rechttrekken naar een 1-3-overwinning. Losada blijft echter rustig.

Hernan Losada is geen basisspeler bij Anderlecht. Toch wil de middenvelder in de toekomst graag wat meer aan spelen toe komen. "Ik kan de trainer begrijpen, maar hij moet mij ook begrijpen. Sinds ik hier ben heb ik nooit drie wedstrijden naeen gespeeld. Iedereen weet dat je als voetballer een reeks wedstrijden nodig hebt om tot je beste niveau toe te groeien", aldus de Argentijn in de Waalse kranten en Gazet van Antwerpen.

"Of ik te braaf ben en een basisplaats moet eisen? Het is mijn ambitie om bij de vast elf te horen, maar wat wil je dat ik dan doe? Moet ik de trainer een klap verkopen?", vraagt Losada zich af. "Zo ben ik niet en zo werkt het ook niet. Ik ga ook niet in de media roepen dat ik moet spelen. Als ik iets te zeggen heb, ga ik naar de coach. We hebben dit seizoen al meerdere keren gepraat over mijn situatie", besluit Losada.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties