Jovanovic merkt meer solidariteit in de spelersgroep

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Jovanovic merkt meer solidariteit in de spelersgroep
Foto: © SC

Milan Jovanovic merkt op training dat zijn reactie in de partij vorige zaterdag tegen SV Roeselare en na het betalen van de boete opgelegd door de spelersgroep, vergeven en vergeten is. Desondanks blijft de Serviër nog steeds achter zijn daad staan.

"Mijn reactie vorige zaterdag was in het belang van de groep. De intensiteit ervan was misschien niet goed, maar het idee erachter wel", aldus Milan Jovanovic vandaag in de kranten Het Laatste Nieuws en La Gazette des Sports.

"Als ik vanavond in Kortrijk Dieumerci Mbokani drie goals kan voorschotelen, dan ben ik de gelukkigste mens van de wereld. Ik had vorige week net zo goed op het veld kunnen blijven staan, maar daar los je niets mee op. Ik vond het als oudste van de groep een verplichting om een signaal te geven waar niemand naast kon kijken", legt de Serviër verder nog uit.

"Maandag en dinsdag was de spanning op training nog te snijden. Ondertussen bemerk ik wel al meer solidariteit in de groep. Sommige spelers hebben er al grapjes over gemaakt", besluit Jovanovic die verder geen reactie kwijt wilde hoe hij reageerde op de boete die hij kreeg van zijn collega's. Over excuses spreekt de international evenmin.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties