Chavez wil ongelijk van Mathijssen bewijzen

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Chavez wil ongelijk van Mathijssen bewijzen
Foto: © SC

Beleven ze bij Club Brugge momenteel de ontbolstering van Daniel Chavez? Het begint er stilaan op te lijken want de jonge Peruviaan scoorde drie keer in de jongste twee wedstrijden. "Ik wil het ongelijk van mijn trainer bewijzen."

Daniel Chavez scoorde vorige week de openingstreffer in de wedstrijd tegen Tubeke nadat hij een basisplaats kreeg. Hij hoopte dat dit ook het geval zou zijn tegen Dender, maar Club Brugge-coach Jacky Mathijssen zette hem op de bank. "Ik was ontgoocheld en ik heb dat ook gezegd tegen de trainer", aldus Chavez in de krant Het Laatste Nieuws.

"Ik ben scherp ingevallen omdat ik het ongelijk van de trainer wilde bewijzen. Ik ben niet ongelukkig, maar ik vind het wel vervelend. Ik kan alleen maar hard werken en hopen dat ik straks wel in de basis zal staan", gaat Chavez verder. "Ik denk er nog niet aan om te vertrekken op het einde van dit seizoen. Ik kan me enkel bewijzen door veel te spelen. De goals van de voorbije weken hebben me wel een boost van vertrouwen gegeven", besluit Chavez, die zaterdagavond de voorkeur kreeg op de net herstelde Wesley Sonck om in te vallen. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties