Suler: "Bij Slovenië maak ik nooit fouten"

Jeroen Pyl
| 2 reacties
Suler: "Bij Slovenië maak ik nooit fouten"
Foto: © SC

Vanavond nemen de Rode Duivels het in hun laatste oefeninterland voor de dubbele confrontatie met Bosnië-Herzegovina op tegen Slovenië. Marko Suler en Zlatan Ljubijankic van AA Gent maken deel uit van de Sloveense selectie.

De centrale verdediger zit vanavond wel mogelijk op de bank, een statuut waar hij sinds de winterstop bij Gent ook vrede mee moet nemen. Na een desastreuze heenronde haalde Preud’homme Stef Wils van Westerlo om naast Jonas De Roeck in het hart van de defensie op te stellen. “België is sterker dan Slovenië en Bosnië. Als jullie goed presteren is dat een goed teken voor de wedstrijd tegen Bosnië”, aldus Suler in Het Nieuwsblad en Het Belang van Limburg.

 

In november verloor Slovenië nog nipt van Bosnië met 3-4. “Aangezien ik geschorst ben voor de interland tegen Tsjechië en de bondscoach nog drie verdedigers moet missen, wil hij waarschijnlijk een nieuwe defensie uittesten”, verklaart Suler zijn mogelijke rol als bankzitter. “Bij de nationale ploeg haalde ik afgelopen jaar immers wel mijn beste niveau. Daar maakte ik nooit fouten zoals bij Gent. Dat ik daar naast de ploeg val, is dan ook volkomen terecht. Al ben ik niet de enige schuldige.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties