Trainerswissel bij Numancia: Kresic out, Pacheta in

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Trainerswissel bij Numancia: Kresic out, Pacheta in
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was vandaag al een drukke voormiddag in de bestuurskamer van de Spaanse topklasser Numancia. Sergio Kresic werd als trainer ontslagen en vrijwel meteen stond zijn opvolger klaar: José Rojo Martin 'Pacheta', de technisch directeur van de club.

Numancia staat momenteel op een negentiende plaats in de Spaanse Primera Division. Dat is een stek onder de degradatiestreep. De achterstand op een veilige plaats bedraagt maar één punt. Momenteel wordt die bekleed door Osasuna Pamplona. In wezen is er dus nog niets verloren voor de club uit Soria, maar de zwakke resultaten van de jongste weken boden geen al te gunstig toekomstperspectief.

De 0-1-thuisnederlaag tegen Real Mallorca was voor het bestuur van de promovendus het signaal om in te grijpen. Sergio Kresic kreeg vandaag zijn ontslag en meteen werd José Rojo Martin 'Pacheta' voorgesteld als diens opvolger. Hij moet de club behoeden voor de degradatie naar de Spaanse tweede klasse. Tot dus ver was hij technisch directeur van Numancia. Hij zal tot het einde van dit seizoen de selectie leiden en voor volgend seizoen wordt een nieuwe trainer gezocht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties