Antwerp heeft geen politiemacht nodig

Dirk Pieters
| 43 reacties
Antwerp heeft geen politiemacht nodig
Foto: © SC

Het gaat niet goed met Antwerp. De club is niet zeker van een licentie en ook de supporters zijn het amateurisme beu. Toch zijn er volgens de Great Old heel wat mensen die de club extra door het slijk willen halen.

Zo laat de oudste club van het land op de website weten dat vooral Gazet Van Antwerpen de club door het slijk wil halen. Volgens het bestuur van Antwerp wil de krant suggereren dat er een politiemacht op de been was voor de training van Antwerp, maar daar heeft de Great Old een heel andere kijk op. 

"Ook in de huidige moeilijke omstandigheden is in tegenstelling tot wat gesuggereerd wordt, de veiligheid van bestuur, technische staf, spelers, fans en bezoekers van onze club gegarandeerd. De club heeft nog nooit beroep moeten doen op een “indrukwekkende politiemacht” ter gelegenheid van trainingen in ons stadion, ook nu niet na het plotse vertrek van hoofdcoach Dimitri Davidovic. Mogen we er wel op wijzen dat onze club haar stadion en haar infrastructuur ter beschikking stelt van de lokale, provinciale en federale overheden. Politie, brandweer, Civiele Bescherming en het Federale Leger trainen op geregelde basis in ons stadion. De foto van onze interim-coach werd inderdaad gisteren genomen bij gelegenheid van de opleiding van de Antwerpse Politie." 

De tweedeklasser betreurt het misbruik van de betrokken foto en voelt zich door de sfeer die daardoor onnodig gecreëerd wordt, bijzonder benadeeld. (GD)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties