Cartier: 'We mogen nu absoluut niet opgeven'

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Cartier: 'We mogen nu absoluut niet opgeven'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Albert Cartier (foto), de trainer van AFC Tubeke, wil niet weten van opgeven. Na de 0-6-nederlaag tegen SV Zulte Waregem en de eerdere pandoeringen op Standard Luik en thuis tegen KV Mechelen, komt de club uit Waals-Brabant weer in nauwe schoentjes.

"Nu mogen we absoluut niet opgeven. Laat ons ook niet vergeten van waar we komen. Toen het seizoen begon, was er niemand die ook maar een cent voor onze kansen gaf. Niemand had gedacht dat we op elf speeldagen van het einde nog steeds een kans zouden maken om het behoud te realiseren", weigert Albert Cartier de handdoek te gooien in HLN.

"Zelfs uit een zware nederlaag als deze tegen Zulte Waregem moeten we proberen het positieve te onthouden. De vechtlust en de inzet waarmee we eerder al punten konden pakken, moeten we zien terug te vinden", gaat Cartier verder.

"Het zal misschien allemaal wat minder mooi ogen, maar als we knokken voor iedere morzel grond, kunnen we overleven. Het is nu niet het moment om aan mooi en verzorgd voetbal te denken", geeft Cartier tot slot zijn intenties voor de volgende weken bloot.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties