Vossen: "Zo'n kans moet altijd binnen zijn"

Jeroen Pyl
| 6 reacties
Vossen: "Zo'n kans moet altijd binnen zijn"
Foto: © SC

Jelle Vossen liet bij een 1-1 stand een niet te missen kans liggen voor de bezoekers. Voor een open doel trapte de Genk-spits het leer over. “Die bal moet er gewoon altijd inzitten. Ik heb hier geen verklaring voor.”

“Misschien was ik verrast omdat het allemaal zo snel gebeurde. Maar dat mag uiteraard geen excuus zijn voor deze misser”, geeft Jelle Vossen toe. Racing Genk kwam in de eerste helft niet goed voor de dag, maar het snelle doelpunt na de pauze van Joao Carlos gaf de Limburgers nog uitzicht op de drie punten.

 

“We hebben genoeg kansen gekregen om hier met de volle buit te gaan lopen. We beleefden de ideale start van de tweede helft. Toen we plotseling al die mogelijkheden creëerden dachten we dat we nog over Mechelen zouden gaan. Je moet die kansen dan wel natuurlijk afmaken”, trapt de jonge aanvaller een open deur in.

 

Vossen had verder weinig lovende woorden over voor scheidsrechter Serge Gumienny. “KV Mechelen heeft vanavond veel fouten cadeau gekregen. Met al die stilstaande fases konden ze veel gevaar creëeren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties