Devroe: "Zelf voor polemiek rond Mathijssen gezorgd"

Jeroen Pyl
| 12 reacties
Devroe: "Zelf voor polemiek rond Mathijssen gezorgd"
Foto: © SC

Morgenavond bekampen Club Brugge en Cercle Brugge elkaar in het Jan Breydelstadion. Het lot van Jacky Mathijssen lijkt nog steeds gebonden aan de uitkomst van het duel. Sportmanager Luc Devroe neemt in Het Laatste Nieuws nu ook de schuld op zich.

“De polemiek die ontstaan is rond Jacky Mathijssen is niet meer gezond. Na elke nederlaag wordt er gespeculeerd over zijn ontslag. Dat hebben we zelf gezocht”, geeft Devroe (foto) aan. “De onrust hebben we zelf gecreëerd door de situatie niet goed aan te pakken. We hadden beter rustig gebleven want een topclub moet nu eenmaal kunnen incasseren.”
 
De confrontatie met Cercle Brugge lijkt wel de ideale gelegenheid voor de Club-coach om terug krediet op te bouwen. “Maar het wordt een lastige wedstrijd, zoals elk duel dit seizoen. Of het nu tegen Bergen, Genk, Dender of Tubeke is: elke keer was het moeilijk.”
 
Toch ziet een zelfkritische Devroe het seizoenseinde van Club rooskleurig tegemoet. “In de kleine matchen laten we weinig punten liggen. In mijn ideale scenario kunnen we na een twaalf op twaalf de topper tegen Anderlecht in april aanvatten met vier punten achterstand. Misschien is de derde plaats wel het minst haalbare”, verrast de sterke man van blauw-zwart. (AN)
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties