Van Dooren doet er een jaartje bij

Van Dooren doet er een jaartje bij

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij vierdeklasser Berchem zijn ze in actie geschoten met de voorbereidingen voor volgend seizoen. De Antwerpse eeuwenling maakte de voorbije week bekend dat trainer Van Dooren ook volgend seizoen de spelersgroep zal coachen.

Trainer Philip Van Dooren (foto) verbond zijn lot bij Berchem aan dat van enkele spelers. De club willigde de vragen van zijn coach in om zoveel mogelijk spelers van de huidige kern te behouden. Zo tekenden intussen reeds Wolfaert, Cammaert, Dierickx, Embrechts, Pinson, Van Damme, Van Oppens, Delalieux, Verschueren en El Harchi bij. De onderhandelingen met aanvaller Flies lopen voort.

Enkele spelers verlaten de club. Dat zijn Sen (SK Lebbeke), Frederik Janssens (Cappellen), Van Hoogten (Zandvliet), Nechelput (Ninove), Damjanovic (Wilrijk), Maarten Janssens (Witgoor Dessel), Van Der Heyden (Temse), De Raeve (?) en Da Silva (?).
 
Inkomend legde Berchem reeds twee spelers vast voor volgend seizoen. Van reeksgenoten Tubantia en Temse komen respectievelijk Kevin Stickens en Raf Peeters over.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties