Boussoufa: 'Niet nodig te winnen met topvoetbal'

Mathias Dumarey
| 13 reacties
Boussoufa: 'Niet nodig te winnen met topvoetbal'
Foto: © SC

Mbark Boussoufa verwacht vrijdagavond een moeilijke pot voetbal op het veld van KV Mechelen. De ploeg van trainer Peter Maes verkeert namelijk in bloedvorm. Boussoufa stelt dan ook dat het morgenavond dan ook enkel om de drie punten te doen is.

"KV Mechelen is in grote vorm en bovendien hebben ze ook een heel fanatiek publiek dat hen steunt. Ze zijn nu ook al uit de gevarenzone waardoor ze rustig kunnen spelen zonder al te veel druk", zegt Mbark Boussoufa (foto boven) vandaag in de kranten.

Voor de Marokkaanse dribbelkont is het dan ook niet belangrijk hoe de drie punten meegenomen worden naar Brussel, als ze maar gehaald worden. "Elk punt kan nu belangrijk zijn. Daarom is het enige wat voor ons telt de drie punten. We moeten niet winnen met topvoetbal, maar we moeten wel winnen", gaat Boussoufa verder.

Boussoufa is ook heel tevreden over de samenwerking met Tom De Sutter. "Tom is een spits die doet wat een spits hoort te doen. Hij houdt de bal goed vast, werkt voorin, gaat duels aan en ik kan mijn voorzetten aan hem kwijt. Al op de eerste training kon ik merken dat we elkaar op dat vlak heel goed aanvoelen", besluit de ex-Gouden Schoen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties