"Bestuur Club Brugge moet nu krachtig signaal geven"

Nico Wieme
| 42 reacties
"Bestuur Club Brugge moet nu krachtig signaal geven"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge leed tegen AA Gent een smadelijke 1-4-nederlaag op eigen terrein. De stoel van Jacky Mathijssen gaat hierdoor opnieuw aan het wankelen. Peter Vandenbempt vindt dat het Clubbestuur nu maar met een krachtig signaal naar buiten moet komen.

“Na deze nederlaag begint alles weer van voor af aan voor Jacky Mathijssen”, zegt Peter Vandenbempt op Sporza. “En dat voor de zoveelste keer. Een signaal van het Clubbestuur is nu echt nodig voor de rest van het seizoen, want anders voed je telkens weer de speculaties.”
 
Wat zijn de mogelijkheden volgens de Sporzajournalist? “Of Club zegt: we vertrouwen Mathijssen en we gaan door met hem tot het einde van het seizoen. Punt uit en dan is het voor iedereen duidelijk. Of anders moet het bestuur nu meteen ingrijpen, want zo kun je niet werken.”
 
Dat krachtige signaal had er zondag al kunnen komen, want voorzitter Michel D’Hooghe was te gast in het programma Studio 1 van Frank Raes. “Ik weet niet of Mathijssen volgend jaar nog trainer van Club Brugge is”, voedde de preses de speculaties over een mogelijk ontslag van de Limburger.
 
Vandenbempt is er vrij zeker van dat blauw-zwart dit seizoen op niet te veel beterschap meer moet rekenen. “Vast staat dat Club met hoogtes en laagtes zal blijven presteren tot het einde van de competitie. Dat zal niet meer veranderen, denk ik.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties