Mathijssen overleeft het kapblok

Nico Wieme
| 50 reacties
Mathijssen overleeft het kapblok
Foto: © SC

Jacky Mathijssen kan voorlopig opnieuw gerust ademhalen: vrijdag mag de Limburger Club Brugge tegen KV Kortrijk nog leiden.

Zoals aangekondigd hield Club Brugge dinsdagavond zijn tweewekelijkse bestuursvergadering. Op zich niets abnormaals, ware het niet dat de toekomst van Jacky Mathijssen in Brugse loondienst besproken werd.
 
Het verdict viel positief uit voor de getergde Club Bruggecoach. “Onze trainer zit vrijdag op de bank tegen KV Kortrijk”, zei Filips Dhondt aan de verzamelde pers na een drieënhalf uur durende vergadering.
 
Volgens de bedrijfsleider van blauw-zwart had het bestuur niet veel tijd nodig om over het lot van de trainer te beslissen. De positie van Mathijssen was dan ook maar een van de vele agendapunten. “We hebben gewoon onze agenda afgewerkt: er kwamen commerciële en andere zaken aan bod”, aldus Dhondt.
 
Met die uitleg moesten de aanwezige media het stellen. Vanuit diverse hoek was geopperd dat het bestuur best een krachtig signaal zou geven na het 1-4-debacle tegen AA Gent, maar dat is er dus niet gekomen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties