Soetaers: "Nieuwe club moet geen Europees spelen"

Steurbaut Kersten
| 32 reacties
Soetaers: "Nieuwe club moet geen Europees spelen"
Foto: © SC

Tom Soetaers is aan zijn laatste maanden bij Racing Genk bezig. De middenvelder wil volgend seizoen het voetbalplezier herbeleven.

Na een uitstekend eerste seizoen is het voor Soetaers alleen maar bergaf gegaan bij Racing Genk. Tijdens het huidige seizoen zit de middenvelder meer op de bank dan hem lief is.
 
Goed gevoel
 
Volgend jaar primeert de liefde voor de bal. “Het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit”, zegt Soetaers. “Ik wil naar een ploeg waar ik mij goed bij voel. Het moet zelfs geen team zijn dat voor de Europese tickets speelt. Ik heb in mijn carrière al genoeg op de bank gezeten en wil mijn laatste drie-vier jaar al voetballend benutten. De combinatie tussen het sportieve en het financiële zal de doorslag geven.”
 
In de wandelgangen circuleren hardnekkig de namen van Germinal Beerschot en KV Mechelen. “Daar heb ik nog geen contact mee gehad”, stelt Soetaers duidelijk. “Met andere ploegen al wel, maar dat is nog niet concreet genoeg om er mee naar buiten te komen. Het zijn zowel ploegen uit binnen- als buitenland.”
 
15 mei
 
Een financieel avontuur in het Midden-Oosten is niet meteen aan Soetaers besteed. “Dan moet het toch al een heel goed voorstel zijn. Ten laatste op 15 mei neem ik een beslissing. Ik wil met een goed gevoel de vakantie ingaan.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties